Kuttupuro on uusinut logistiikkaa ja on nyt askeleen edellä muita toimijoita

Sisäremontit on yrityksemme kulmakivi. Tähän olemme alkuvuoden aikana kehittäneet toimintamallin joka sisältää myynnin lisäksi hankinnat, logistiikan sekä varsinaisen tekemisen.

Kaikki kodit ovat erilaisia niin myös remontit. Keittiöremontti Vantaalla, Kylpyhuoneremontti Helsingissä, Lattiaremontti Espoossa, Väliovet Nurmijärjellä, Sisäkaton maalaus Keravalla ,Keittiöremontti Espoo, Seinän Tapetointi Helsinki , Liukuovet Espoo, Huoneistoremontti Tuusula, Keittiöremontti Vantaa, Keittiötasot Järvenpää, Saunaremontti Vantaa, Huoneistoremontti Helsinki, Wc-remontti Vantaa  listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkäksi. Kaikki tämä huomioon otettuna yrityksen prosessit tulee olla kunnossa jotta kaikki toimii vaivattomasti ja asiakasystävällisesti.

Kuttupurossa asiakaspalvelu on ykkösjuttu ja sen tulee toimia virheettömästi ja laadukkaasti. Tämän vuoksi yrityksemme kehittäminen on joka päivästä ja käytössämme on nyt maailmalla tuttu CIP-prosessi ( continuous improvement procsess) joka tähtää jatkuvan parantamisen kulttuuriin.

Olemme alkuvuoden aikana saaneet palvella satoja asiakkaita niin suurten kuin pienten remonttien parissa. Kiitos kaikille asiakkaillemme mukavasta yhteistyöstä.

Laatu ja Luotettavuus ovat perusarvojamme, nähdään taas.