Kuttupuro oy toteuttaa strategiaansa vahvasti

Kuttupuro oy  toteuttaa strategiaansa vahvasti. Strategia on pilkottu liiketoimintasuunnitelmaan, joka tarjoaa yrityksellemme vahvan pohjan. Parhaan asiakaspalvelun lisäksi, tavoitteenamme on toteuttaa tuottavaa kasvua vaiheittain. Suunnitelman mukaisesti olemme avanneet  liiketoimintayksikön toimitilojen saneerauksiin.

Yhteistyö on alkanut merkittävän toimijan kanssa pääkaupunkiseudulla. Olemme solmineet sopimuksen liikehuoneiston saneerauksesta. Sopimus ei ole julkinen.Tämä on merkittävä askel Kuttupuron historiassa ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittyä alan johtavan konsulttitoimiston kanssa.

Ensimmäisessä vaiheessa saneerataan Helsingissä sijaitsevan toimistorakennuksen porras ja aula sekä vastaanottotilat. Työt aloitetaan alkukesästä. Toimitila kohteet hoidetaan Kuttupuro toimitilahankekonseptilla joka takaa onnistuneen ja vaivattoman projektin ja on täysin irrallaan kuluttaja liiketoiminnastamme.

Kuttupuro oy

Toimitusjohtaja

Tatu Helvilä