Onnellisuutta parannetaan onnistuneella remontoinnilla

Laadukas työ ja luottamus on lunastettava joka päivä

Yrityksen maine muodostuu siitä, millaista laatua asiakkaalle jätetään. Nämä asiat ovat esillä jokaisessa projektissa. Uskomme Kuttupurossa, että onnellisuutta voidaan parantaa onnistuneella korjausrakentamisella ja remontoinnilla. Pyrimme aina tekemään hieman paremmin mitä asiakas odottaa, jolloin saamme aikaan hyvää mieltä ja positiivisia yllätyksiä. Kyse on lopulta siitä, että asiakkaan kanssa käydään avointa vuorovaikutusta ja keskustellaan projektin etenemisestä. Väärinkäsitykset vältetään kun kriteerit ja odotukset ovat samalla viivalla. Projekteissa luottamus tulee olla kokoajan molemmin puolinen. Se luodaan toimivalla keskustelulla ja avoimesti eteen tulevat asiat ja haasteet esille nostaen. Yllätyksistä ei pidä kukaan.

Asiakkaat kohdataan aina he ovat aina tärkein osa yhteistä hankettamme. Rakentaminen on kanssamme yhteistyötä. Lähdemme aina siitä, että otamme kokonaisvastuun koko projektista. Halumme on hoitaa homma hyvin ja siihen tarvitaan myös luotettavat ja hyvät yhteistyökumppanit. Hommiimme kuuluu myös rakentamisen ongelmapaikat esim. vesivahingot. Tilanteet voivat olla hankalia. Hyvä yhteisymmärrys ja tilannekuva luodaan aina rautaisella ammattitaidolla, jonka avulla lähdetään luomaan ratkaisua.

Kuttupuro on keskittynyt koko toimitusketjuun sen avulla saavutamme hyvän lopputuloksen. Tilaukset ja toimitusten varmistaminen ovat avain asioita. Tarvikkeiden on oltava oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Haluamme jättää jokaisesta projektista tunteen että asiakas on vilpittömästi meille tarkeä.

Nähdään yhteisessä projektissa

Tatu Helvilä