Puukomposiittilauta on suosittu ja huoleton rakennusmateriaali piharakentamiseen – mutta miksi?

”Haluaisin uuden terassin tänä kesänä, mutta inhoan terassin öljyämistä!”


Kuulostaako tutulta? Unohda lautojen käsittely kesällä,  puukomposiitti tarjoaa ratkaisun ja nauti lomasta.

 Ratkaisu löytyy kestävästä, myrkyttömästä ja huoltovapaasta puukomposiittilaudasta. Puukomposiitti on useilta ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan parempi vaihtoehto kuin kyllästetty tai luonnonpuu.

 Ekologinen ja huoleton vaihtoehto puulle

Puukomposiittilauta on korkealaatuista ja sitä on tarjolla useita sävyjä ja profiileja. Puukomposiittilauta kestää ensiluokkaisesti UV-säteilyä, aurinkoa, pakkasta sekä mekaanista rasitusta normaalia puuta paremmin.

Puukomposiittilauta on huoletonta materiaalia varsinkin lapsiperheissä, tai perheissä, joissa on lemmikkejä, koska puukomposiittilaudasta ei irtoa tikkuja, eikä se myöskään kuumene auringon paahtaessa kesäisellä taivaalla. Puukomposiitista ei myöskään liukene haitallisia kupariyhdisteitä, kuten esim. kyllästetystä puusta.


Puukomposiitilla saadaan näyttävä ja ennen kaikkea kestävä terassi

Puukomposiittilaudan edut ja hyödyt

Helppohoitoisuus; ei tarvitse maalata tai öljytä, tarpeen mukaan pesu riittää. Pinta on helppohoitoinen. Sopii moneen tarkoitukseen; terassiin, aitoihin, laituriksi, roskakatokseen, kukkien istutukseen, postilaatikkotelineeksi tai lehtikompostiksi. Kestävä materiaali; ei vaadi huoltoa, pinta- tai jälkikäsittelyä. Puukomposiitissa veden imeytyminen on lähes olematonta, joten tuote ei homehdu. Puukomposiitti kestää aikaa, se ei lahoa, halkea eikä lohkeile. Käyttöikä ja käytettävyys; puukomposiittilauta kestää kulutusta ja sääolosuhteita. Puukomposiittilaudassa on luonnostaan karhea pinta, joten se ei ole märkänäkään liukas. …Ja ennen kaikkea puujäljitelmällä varustettu puukomposiittilauta on tyylikäs! Elävä pinta miellyttää katsojan silmää pitkään

Perusterassin teko hoituu kauttamme  muutamassa päivässä sisältäen perustamisen ja kannen laudoituksen. Kotitalousvähennys on tänä vuonna max 4800€  joka kannattaa hyödyntää.