Strategian mukaisesti Kuttupuro aloitti liiketoiminnan keväällä myös toimitila-saneerauksissa

Ensimmäiset kohteet on nyt saatu valmiiksi. Kuttupuron toimitila konsepti toimi hankkeissa mainiosti. Valmistuneet kohteet olivat kokoluokaltaan juuri sopivan laajuiset Kuttupuron resursseille. Kohteet sijaitsi Helsingissä ja Espoossa ja olivat täysin erityyppiset keskenään. Ensimmäinen kohde käsitti toimistorakennuksen aula-ja porrastilat sisältäen keittiön, alaslaskukatot, maalausta ja lattiat, toisessa kohteessa tehtiin teollisuuskeittiö.

Kuttupuron toimivan konseptin johdosta sekä aktiivisen ja aikaansaavan henkilökunnan vuoksi jatkamme toisessa kohteessa henkilökunnan sosiaalitilojen parissa.

Toimitilaliiketoiminta on erillään kuluttaja liiketoiminnasta, ne tukevat toisiaan ja ennestään vahvaa osaamistamme sisäremonttien parissa.

Tatu Helvilä
Toimitusjohtaja