Emme ole edullisin ja se on hyvä asia

Kompromissi on harvoin paras ratkaisu. Asiakkaamme ansaitsevat sekä parhaan asiakaspalvelun ja myös parhaan vastineen rahoilleen, eivät vain toista. Kuttupuro ei ole edullisin, mutta edullisin pettää usein huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Edullisin ei kestä ja vaatii jatkuvia korjauksia. Edullisin menettää arvonsa nopeasti ja sen hinta kuluneena on matala, jos ylipäätään löydät sille ostajan. Jos arvo merkitsee sinulle vain hintalappua, ajattelet turhan kapeasti. Kuttupuron remontoimat huoneistot on sijoitus, me teemme koteja.  Tarjoamme vain parasta ja korkean jälleenmyyntiarvon myötä,  myös parhaan vastineen rahalle. Tämä pätee myös useisiin kulutus tuotteisiin.

 Emme ole edullisin vaihtoehto ja se on hyvä asia.

Vieläkö epäilet?  Varaa ilmainen arvio ja tunne ero itse.

Tatu Helvilä