Kodin hankkiminen -Elämän suurin projekti vaiko unelmien täyttymys? Kuttupuron tarina

Tervetuloa kuulemaan tarinaamme. Tässä blogissa kerron miksi olemme olemassa, keitä varten ja mistä olemme lähtöisin. Hyppää kyytiin!

Kodin hankkiminen voi joskus olla haastavaa…

Sopivaa on vaikea löytää

Aina kun avaa Etuoven tai Oikotien, niin on helposti sama fiilis kun jossain vaatekaupassa. Paljon fiksun näkösiä vaatteita ja eimuutakun ostoksille, mutta kun rupee kokeilemaan päällä, niin lähes kaikki on ihan hirveitä. Toinen on liian löysä ja toinen tiukka ja yhessä liian pitkät hihat yms.

Etuovessakin näyttäisi olevan hakusanalla ”kerrostalo” yhteensä 28 053 erilaista asuntoa, mutta en edes halua tietää kuinka monta lopulta edes jotenkin kävisi vaikka minun tarpeisiini. Jos leikkiin kuitenkin lähtisi, niin alkaisi sellainen hakurajaus rumba joka ei lopu koskaan. Ja jos lopulta löytää sopivan oloisen asunnon, niin huomaakin, että tämän asunnon yhtiö on ihan mätä ja seuraavan 10 vuoden sisään on tulossa 10 putkiremonttia ja 7 kattoremonttia yms. Siihen jäikin se haave. Tai sitten kun on hyvä yhtiö, niin pinnat on huonot tai huoneita liian vähän. Että sellasta. Monelle varmasti tuttua.

No jos lopulta se edes jonkinlainen asunto sitten edes jostain löytyy, niin pahin on vielä edessä. Pitää myydä oma asunto, hankkia muuttolaatikoita, tehdä tavarainventaario, riidellä parit perheriidat, maalata tulevan kodin pari seinää, tehdä kauppasopimus, vuokrata peräkärry, hoidella paperiasioita jne jne lista on pitkä ja stressi nousee. Hyi! Elämän suurin projekti. Ei ole termi ainakaan kaukana todellisuudesta. Vai mitä mieltä olet?

Elämän suurin projekti – lanseerauksia sitä vastaan

Itse ja me Kuttupurolla olemme ainakin tätä mieltä ja siksi päätimme hiukan kehittää asiaa. Lanseerasimme valmiit huoneistoremonttipaketit markkinoille, neuvottelimme yhteydet eri alojen osaajiin mm. välittäjiin jne ja päätimme ylipäänsä kehittää alaa. Yhdistimme lopulta kaksi alaa yhteen – Kiinteistönvälitys ja remontointi. Valikoimastamme mm. löytyy nyt ilmainen asunnon etsintä + sen remontointi, asunnon myynti remonttitarjouksen kera tai voimme myös tarvittaessa poistaa kahden asunnon loukun ja ostaa vanhan asunnon, jotta uuteen muutto onnistuu.

Tarjolla koko suomen asunnot, ei vain omat

Me emme ole kuitenkaan mitään välittäjiä. Olemme kotikonsultteja. Olemme se sukulaismies tai nainen, joka tulee aina asuntonäytölle mukaan ja kertoo, että mikä asunto kannattaa ostaa ja mikä on järkevää. Emme halua olla se välittäjä jonka on pakko myydä juuri se oma asuntonsa, koska hän saa vain siitä provikat. Meillä on on tarjonnassa koko Uudenmaan asunnot, niin voimme tarjota parhaan joka löytyy. Haluamme myös, että sinä ja sinun perheesi on sellainen, joka saa sellaisen asunnon, joka palvelee sinua ja teitä vaikka loppuikänne. On hyvä taloyhtiö, pohja on toimiva, pintamateriaalit freeseinä ja ennekaikkea: Koti näyttää sinulta, ei esimerkiksi edelliseltä omistajalta.

Emme välttämättä ole se halvin, mutta en usko, että kalleinkaan. Haluamme, että sinä pysyt kaukana rautakaupoista yms. Ajatuksemme onkin, että sinä asiakas kerroit vain minkälainen on unelma asuntosi ja me teemme kaiken lopun. Paina nappia, niin saat uuden kodin! Haluamme, että sinä voit keskittyä 100 % muuhun elämään ja muuttaminen ei ole projekti vaan se on unelmien täyttymys- Muuton voi tehdä hetken mielijohteesta ilman perheriitaa tai loputonta stressiä. Se on tarkoituksemme.

Siksi meillä onkin myynnissä koko Suomen asunnot!

(Tosin nyt vielä uudenmaan, mutta ehkä kohta)

Kotona kuin tikka kolossaan, kuva: Peter Wikström

Miten homma toimii?

Kun siellä markkinoilla on nyt paljon, niitä asuntoja ja paljon asuntoja jotka vaativat remonttia tai muuten vain ei ole sopivia, niin ajatuksemme on, että etsimme asiakkaan spekseihin sopivan remonttikuntoisen asunnon ja remontilla muokkaamme sen mieleiseksi. Etuovessa on esim. tyydyttävä kuntoisia rivi- kerros- ja paritaloja tällä hetkellä yhteensä 4405 kpl. Eli eiköhän niistä joku sopiva löydy…On vain tärkeää, että yhtiö on ok, niin tarkastamme myös sen ja voimme myös konsultoida ulkopuoliselta LKV pätevyyksien omaavalta henkilöltä, että kaikki on varmasti ok. Kun sopiva löytyy, niin valitaan yhdessä siihen sopiva remontti ja sitten me tehdään se, jonka jälkeen muutatte sisään. Tässä toimii hyvin apuna valmiiksi mietityt huoneistoremonttimme, joita voi sitten räätälöidä oman näköisiksi tai ostaa sellaisenaan. Kaikki remontit on myös täysin avaimet käteen paketteja, joihin kuuluu materiaalit ja työt. Kun remontti on tehty, niin voidaan järjestää paikalle myös muuttopalvelut ja uudet kalusteet yms. mutta pääjuttu on, se että uuden ja oman näköisen asunnon ostaminen on yhtä helppoa kuin painaisi nappia!

Olemmeko aina paras valinta?

Emme varmasti. On paljon myös muita hyviä firmoja ja me emme pysty palvelemaan kaikkia. Monille uudiskohde on hyvä ja toiselle löytyy heti asunto kun vaan avaa Etuoven tai Oikotien tai soittaa tutulle välittäjälle. Mutta sinulle, jolle muutto ja asunnon etsintä on elämäsi suurin projekti ja sana jota ei ääneen saa sanoa, niin uskallan väittää, että olemme paras vaihtoehto, koska etsimme ja räätälöimme juuri sinulle sopivan asunnon ja sinä voit keskittyä muuhun elämään 100%!

Mistä kaikki alkoi?

Kaikki alkoi vuonna 2014 kun kaksi yrittäjäserkusta Jouko ja Pekka halusivat yrittää. He perustivat remonttiliikkeen. Puuilosta haettiin halvimmat pensselit ja naapurustossa kyseltiin, että olisiko remonttitarpeita. Joskus talon rakenteista löytyi asekätkentä ajalta pommi tai milloin selvitettiin erään onnettoman myyjän kohtaloa koiran pureman jälkeen. No yritys kuitenkin kasvoi ja työtä tehtiin. Liikevaihtokin nousi jopa 1, 8 miljoonaan euroon. Ruvettiin miettimään mikä onkaan Kuttupuron suunta? Aina oli ollut tärkeää, että meidän tarjoamat palvelut ovat helppoja asiakkaalle. Pelkkä remontointi ei kuitenkaan enää ollut se juttu ja erikoistuttava piti. Kuttupuro olikin vuosien saatossa palvellut jo tuhansia asiakkaita aina leikkimökkien kunnostuksien ja kattoremonttien kautta aina keittiö- sekä kylpyhuoneremontteihin asti. Nyt tehtiin enää sisäremontteja. Oli alkusyksy vuonna 2019. Silloin alkoi idea valkenemaan ja siksi olemme tässä ja nyt sekä eteenpäin mennään. Paljon on tosin vielä edessä.

Aidan maalausta vuonna 2015

Kuttupuron palvelut 2020

Ilmainen asunnon etsintä

Etsimme asiakkaan spekseihin sopivan asunnon ilmaiseksi ja teemme siihen remontin. Näin koti on paljon helpompi löytää, siitä saa omannäköisen ja voi hyödyntää kotitalousvähennykset yms.

Remonttikuntoisen asunnon myynti

Jos jollakin on remonttia vaativa asunto ja se halutaan myydä sopivaan hintaan ja helposti, niin hoidamme sen ja myymme asunnon remontin kanssa uutta asuntoa tarvitsevalle. Välityspalkkio on 450 € ja pakettiin kuuluu ammattitaitoinen välitys, virtuaalikuvat tulevasta remontista sekä paperiasioiden hoito LKV- pätevyyksien omaavan henkilön toimesta.

Huoneistoremontit

Teemme asunnon täydet huoneistoremontin täysin avaimet käteen palveluna ja 2 vuoden takuulla. Olemme myös lanseeranneet ensimmäisenä Suomessa valmiiksi mietityt, tuotteistetut ja kiinteähintaiset huoneistoremonttipaketit markkinoille.

Ennen
Jälkeen

Muut sisäremontit

Onnistuu myös keittiö- kylpyhuone- ja muut pintaremontit avaimet käteen palveluina. Keihäänkärkemme on kuitenkin laajemmat kokonaisuudet.

”Sellainen yritys me nyt olemme. Haluatko olla osana tarinaamme?”

Lauri & muut Kuttupurolta!