Remonttikuntoisen asunnon myynti remontin kanssa. Miksi? Lue 9 pointtia!

Olemme lanseeranneet markkinoille täysin uudenlaisen palvelun, jossa myymme yhdessä välitysliikkeen kanssa remonttikuntoisia kerros- ja rivitalo asuntoja valmiiksi tuotteistetun sisäremontin kanssa ja näin välitys maksaa asunnon myyjälle vain 450 € ja ostaja pääsee muuttamaan hänelle remontoituun kotiin helposti!

Seuraavaksi kerron, että miksi mielestäni remonttikuntoinen asunto kannattaa myydä remontin kanssa:

1. Edullinen välityspalkkio myyjälle

Välitys maksaa myyjälle näin vain 450 € sis. alv, koska tässä tavassa välityspalkkiosta suurimman osan maksaakin asunnon ostaja remontin muodossa, eli vaikka sanotaankin, että halvalla ei saa hyvää, niin tämä on poikkeus.

2. Hyväkuntoisten asuntojen tarjonnan puute markkinoilla

Markkinoilla on tosi vähän hyväkuntoisia asuntoja tarjolla ja vaikka olisikin, niin jos tämä hyväkuntoinen asunto miellyttää sinua, niin mistä tiedät miellyttääkö se naapurin Timoa?

Tällä palvelulla taas asunnon voi laittaa miellyttämään vaikka ketä, kun remontti tehdään vasta kun kaupat on tehty ja uusi ostaja voi valita kotiinsa mieleisen remonttinsa.

3. Kilpailukykyinen asunnon myyntihinta

Uudet asunnot ovat huomattavasti kalliimpia kuin tällä konseptilla ja vanhat jo remontoidut about saman hintaisia, mutta ei yhtä oman näköisiä ja juuri remontoituja.

Ja kaupankäyntihän on lopun viimein vertailua: ”Mistä saan pienimmällä rahalla eniten lisäarvoa?”

4. Palvelun mukana tuomat edut asunnon ostajalle

Muun muassa:

Kotitalousvähennys remontista (jota ei jo remontoiduista tai uusista saa)

Hänen näköinen koti helposti

Ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa remontin osalta

Helppous – kaikki palvelut samalta luukulta…

Valmiit remonttipaketit – Ei tarvitse itse suunnitella remonttia

Havainnekuvat myynnin yhteydessä, että miltä remppa näyttää.

5. Täysin uusi ostajakunta

Tunnetko sen lähituttavan tai sukulaisen, joka tykkää asua mukavassa ja hänen näköisessä kodissa, mutta hän hädin tuskin edes tietää mikä on sirkkeli ja hänelle on tärkeintä, että koti on koti eikä mikään sijoitus?

Minä ainakin tunnen monta ja jos nämä olisivat ostamassa asuntoa, niin he todennäköisesti skippaisivat suoraan kaikki remonttia vaativat asunnot ja etsisivät vain uusia ja jo remontoituja.

Tällä palvelulla tosin ei!

6. Maksukykyiset ja halukkaat asiakkaat

”Kuhan on vain sellainen, jota etsin ja helppo paketti, niin hinta ei ole ykköstekijä” Jos siis joku löytää unelmiensa kodin, niin ei sillä ole niin väliä, että mitä se maksaa, vaan kuhan on sopiva ja remontilla se on helppo tehdä sopivaksi…

7. Normaalia motivoituneemmat asunnon välittäjät

Normaalissa asunnon myynnissä liikkuu vähemmän rahaa asunnon välittäjille ja raha on kuitenkin pohjimmiltaan se asia, joka ihmisiä motivoi.

Tässä palvelussa asunnon myynnistä taas saa reilun palkkion 2 eri yritystä. Niin välitysliike asunnon myynnistä, kuin remonttiliike remontista, mutta kuitenkin, niin, että myyjälle palvelu on vain 450 € sis. alv ja näin yhden yrityksen intressien sijasta onkin kahden yrityksen intressi saada asunto kaupaksi.

8. Myyjän ei tarvitse sijoittaa rahaa remonttiin

Asunnon huoneistoremontti maksaa useita kymmeniä tuhansia, niin tällä konseptilla sinun ei itse tarvitse laittaa remonttiin penniäkään vaan asunto myydään ”remontoituna” virtuaalikuvien kera ja remppa tehdään vasta kun kaupat on tehty.

9. Kaikki voittaa

Emme usko ruoskimistalousteen. Uskomme siihen, että kaikille jotakin hyvää. Tässä palvelussa se tapahtuukin. Myyjä saa halvan välityksen, ostaja saa omannäköisen ja uuden kodin hyvään hintaan ja helposti, välittäjä saa hyvän palkkion välitystoiminnasta ja me taas remonttifirmana remontin. Siispä winwinwinwin!

Eli siksi!

Uskotko siinä tähän tapaan toimia? Jos uskot, niin ole rohkeasti yhteydessä, niin keskustellaan lisää ja laitetaan asuntosi myyntiin!

Ota yhteyttä

Lue lisää Asunnon myynti