Myllerin perheen kokemuksia Kuttupuron sisäremonteista

Myllerin perhe toteutti paritalokotiinsa kattavan sisäremontin – ”Oli kyllä remonttialan kasvojenkohotus!”

Keitä olette?

Olemme 3 hengen perhe ja asumme 2 kerroksisessa paritalokodissa Vantaan Ylästössä. Perheeseemme kuuluu minä Sanna (Perheen äiti), lapset Luka ja Oona sekä 2 iloista englannin bulldoggia.

Mitä remonttia asuntoon tehtiin?

Uusittiin lattia ja jalkalistat sekä seinät maalattiin kauttaaltaan, portaat pinnoitettiin, verhotangot vaihdettiin, asennettiin liukuovia sekä vaihdettiin väliovet karmeineen, takka uusittiin ja wc- tiloihin tehtiin pieni ”kasvojen kohotus”.

Mistä kaikki lähti liikkeelle?

Kodissa oli asuttu vuodesta 2003 asti ja paikat alkoivat olemaan koirien ja lapsiperhe elämän jäljiltä jo siinä kunnossa, että jotakin olisi hyvä tehdä. Asia oli kuitenkin vielä harkinnassa ja yksi vaihtoehto oli muuttaa pois, mutta sitten tuli törmättyä Linkedinin kautta Kuttupuron tarjoamiin avaimet käteen sisäremontteihin ja näin ajatukset alkoivatkin sitten pikkuhiljaa kääntymään siihen, että remontin teko olisi hyvä vaihtoehto.

Minkälaisia kokemuksia remontti antoi?

Valmistelut

Alusta lähtien varmistettiin, että varmasti kaikki mitä haluamme, niin tapahtuu ja tulee tehtyä suunnitelmien mukaan, eli hyvin hoidettu. Jokainen yksityiskohtakin tuli huomioitua.

Yhteydenpito

Yhteydenpito tehtiin tehokkaasti yhteisen Whatsapp ryhmän kautta, eikä ollut missään vaiheessa sellainen tunne, että nyt emme tiedä missä mennään, vaan koko ajan oli kristallinkirkkaana, että mikä on tilanne ja mitä seuraavaksi tehdään.

Asennus

Se oli jotain mikä lämmitti erityisesti mieltämme. Asentajat osasivat erityisellä tavalla ottaa huomioon sen, että nyt olemme toisten kodissa. Aina hoitui siivous päivän päätteeksi, oltiin ystävällisiä ja remonttikaverit hoitivat jopa muutamia pikkujuttuja kuntoon vaikka, niitä ei nyt oltu erikseen sovittu. Voinkin kokemustemme perusteella lämpimästi toivottaa meillä olleet asentajat Pasin, Jorin ja Lindan kenen vain kotiin töihin!

Asuminen remontin aikana

Mitään ei mennyt rikki ja pystyin hoitamaan etätyöni hyvin, vaikka remontti oli asunnossa päällä. Toki tuli välillä ääniä, mutta hyvin lyhyitä hetkiä ja aina etukäteen sovittuina (Jos esim takkaa purettiin, niin oli helppoa järjestää oma aikataulu sen mukaan) Todellista koti/perhe remontointia!

Lopputulos

Kohtasi täysin visioidemme kanssa ja oli itseasiassa jopa parempi kuin osasimme kuvitella. Niin hieno oli, että remontin valmistuttua meni melkeinpä pari päivää siinä, että kävelin vain ympäri taloa ihastellen lopputulosta. Ja olihan se ihmeellistä katsoa vanhaa tuttua kotiaan ihan kuin uutena ja oma viihtyvyys nousi samalla merkittävästi.

Voisitteko suositella palvelua muille remonttia harkitseville?

Ehdottomasti voimme suositella! Kyseessä oli todellinen täyden palvelun avaimet käteen remontti eli itse ei tarvinnut tehdä juuri yhtikäs mitään ja samalla tuli koettua täysi remonttialan kasvojenpesu!

Ennen jälkeen kuvia

(Liu`uta kuvaa)

Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen

Kiinnostaako sinua kuulla remontoinnista lisää?

Ota yhteyttä