Leila Veissin Kokemuksia asunnon ostosta sisäremontin kera

Leila Veissi osti sisäremontin ja remonttia kaipaavan asunnon samassa paketissa – ”Tämä on huippu juttu ja olen tyytyväinen kaikkeen!

Kuka olet?

Olen Espoolainen nuori ensiasunnon ostaja, joka etsi omannäköistä ja mukavaa asuntoa, jonka nyt olen löytänyt.

Minkälaista Kuttupuro oy:n palvelua käytit?

Kuttupuro oy tarjosi välitysliikkeen kanssa minulle sisäremonttia kaipaavan asunnon sekä sisäremontin samassa paketissa ja näin pääsin muuttamaan juuri minua varten remontoituun kotiin!

Mistä kaikki lähti liikkeelle?

Olin etsinyt sopivaa asuntoa jo jonkin aikaa, mutta suurimmassa osassa asunnossa oli lähes aina jotain mikä ei miellyttänyt silmääni, mutta sitten kun löysin tämän palvelun Etuoven myynti- ilmoitusten joukosta, niin asia helpottui huomattavasti, kun sai itse päättää miltä oma koti tulee näyttämään.

Mitä remonttia asuntoon tehtiin?

Uusittiin aivan kaikki – Keittiö, kylpyhuone, väliovet, seinät ja katto kauttaaltaan.

Millaista asunnossa oli ennen remonttia ja on remontin jälkeen?

Katso video

Minkälaisia kokemuksia projekti antoi?

Asunnon ostaminen

Asuntoon oli tuotteistettu virtuaalikuvineen 2 erilaista valmista sisäremonttia ja toinen sattui osumaan täydellisesti juuri minun makuuni (lukuunottamatta muutamaa pikku yksityiskohtaa, jotka sitten muokkasin oman makuni mukaan). Tämän jälkeen tein tarjouksen asunnosta, joka hyväksyttiin seuraavana päivänä. Eli helppoa oli!

Kaupanteko

Sekin oli helppoa. Teimme 2 erillistä sopimusta – toinen asunnosta myyjän kanssa ja toinen remontista Kuttupuron kanssa.

Laina asiat

Asuntolaina hoitui täysin normaalisti ainoana erona, että remontin osalta tapahtui, niin, että pankki avasi erillisen lainatilin, josta lainaa maksettiin remontin toteutuman mukaan ja näin pankin riski minimoitui ja minä sain remonttilainan samaan korkoon asuntolainan kanssa.

Remontin suunnittelu

Se sujui mukavasti kun ei ollut paljon mitään suunnittelemista, koska kaikki oli suunniteltu jo etukäteen valmiiksi joka ikistä materiaali myöten. Ainoa mitä vielä tsekattiin, niin työnjohtaja piirrätytti tarkan keittiö suunnitelman minulle tsekattavaksi sekä kävimme hänen kanssa ennen toteutusta paikanpäällä vielä tuplatsekkaamassa, että kaikki tulee varmasti menemään juuri niin kuin haluan.

Remontin toteutus

Siitä en niin tiedä miten meni, kun en paljoa paikalla ollut seuraamassa, mutta tosi hyvää jälkeä tekivät ja nopeasti eikä naapureiltakaan tullut sanomista, niin eiköhän se aika hyvin mennyt 😉

Yhteydenpito

Yhteydenpito hoitui kätevästi Whatsapp ryhmän kautta, jossa oli työnjohtaja, minä sekä remontin/asunnon myynyt myyjä. Aina vastattiin kun oli jotain kysyttävää ja työnjohtaja informoi tasaisin väliajoin työn etenemisestä ja tilanteesta. Hyvä suoritus!

Remontin lopetus

Valmistui aikataulussa eikä tullut lisäkustannuksia sekä koti oli siivottu täysin muuttovalmiiksi.

Lopputulos

Ihan huippu! Juuri sellainen kuin halusin ja melkein jopa parempi kuin kuvittelin.

Voitko suositella kokemustesi perusteella samaa palvelua muille?

Tottakai, olen täysin tyytyväinen kaikkeen ja prosessi oli minulle niin helppo. Vahva suositus!

Kiinnostaisiko sinua remontoida/ostaa/myydä asunto?

Ota yhteyttä