KEITTIÖREMONTIT

Keittiö on kodin sydän. Jo ovien ja tasojen vaihdolla saadaan lisättyä huomattavasti viihtyvyyttä. Alakaapit voi helposti päivittää käyttäjäystävällisemmiksi laatikostoiksi. On monta hyvää syytä huolehtia keittiöstä. Hyvällä suunnittelulla myös käyttömukavuus paranee ja saadaan tasopinta-alaa lisättyä. Vanhemmissa asunnoissa monesti huomataan, että pistorasioita on liian vähän – jatkojohdot eivät kuulu keittiöön! Monessa alkuperäisessä keittiössä on paljon myös tilaa, jonka voisi hyödyntää paremmalla runkojärjestelyllä.

TOIMIVA KOKONAISRATKAISU

Keittiöremontti voi olla monimutkainen kokonaisuus ja vaatii useampaa osaajaa. Tavallista on, että keittiöremonttia tekee kalusteasentaja, laattamies, sähkömies ja putkimies, lisäksi taloyhtiön puoleen on käännyttävä lupa-asioissa. Mittaus on tärkeä osa, jolla varmistetaan että kalusteet tulevat kerralla oikean mittaisina. Meidän tekemämme keittiöuudistus sisältää kokonaispalvelun.

TARKASTI MIETITYT TYÖVAIHEET

Ensimmäisessä vaiheessa tehdään inspiroiva suunnittelu, jossa huomioidaan käyttömukavuus ja ilme. Tämä voidaan tehdä asiakkaan kotona ja esittelytilassamme. Kaapistojen lisäksi muutkin keittiön pinnat voidaan päivittää. Halutessasi saat myös kodinkoneet samaan toimitukseen.

Toisessa vaiheessa työnjohtomme varmistaa mitat, kontaktoi isännöitsijän ja suunnittelee toteutuksen vaiheet.

Toteutus etenee sujuvasti, kun työnjohtomme alaisina remonttia edistävät oikeaan aikaan myös sähkö- ja putkimies.

Yrityksemme toimintamalli varmistaa, että keittiö on taas mahdollisimman nopeasti käytössä.

SOITA MEILLE 040 656 5063