Ennen jälkeen videot

Blogit

Näin teimme huoneistoremontin Helsinkiin

Tässä blogissa kerron miten ja minkälaisen remontin teimme Helsinkiin. Hyppää kyytiin! Lähtötilanne Asunto oli juuri ostettu ja uudet asukkaat halusivat ...
Lue Lisää

Huoneistoremontti Helsinki Kuvagalleria

Remontin jälkeen Remontin aikana Ennen remonttia Kiinnostaisiko sinua remontoida asuntosi? Ole yhteydessä, Lauri Hyttinen 050 560 5076, lauri.hyttinen@kuttupuro.fi ...
Lue Lisää

Ennen/jälkeen kuvia:

Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Jälkeen
Ennen
Ennen

Sanottua

Huoneistoremontti Helsinki

”Toteutimme täyden huoneistoremontin Kuttupuron kautta. Lopputulos oli juuri sellainen kun halusimme ja olemme siihen tyytyväisiä. Erityiskiitos myös ostamisen helppoudesta Linkedinin kautta!”

– Tom Grönlund

Sisäremontti Helsinki

”Teetin Kuttupuron miehillä keittiö- ja kylpyhuoneremontin pari vuotta sitten. Työ sujui nopeasti ja kesti noin viikon. Aikataulussa pysyttiin hyvin. Työn jälki oli kiitettävä, ei mitään moittimista. Remontti oli näin tilaajan näkökulmasta helppo, esim. remonttimiehet toivat kaikki materiaalit sisään ja veivät käytetyt kalusteet ja roskat nopeasti pois, minun ei tarvinnut muuta kuin availla ovia. Etukäteen sovittu hinta piti, ja laskutus hoitui sopimuksen mukaan. Melko iso remontti hoidettiin siis nopeasti ja ammattitaidolla.
Remontin hinta-laatusuhde oli mielestäni myös kohdallaan. Remontti ei ollut kovin halpa, mutta hyvää työtä ei tietysti voi vaatia ilmaiseksi. Kokonaisuutena olen tehtyyn työhön ja saamaani palveluun hyvin tyytyväinen, ja voin kyllä suositella sitä muillekin. Antaisin kokemuksesta koulu-arvosanaksi  9,5/10.

– Jukka Hentunen

Kylpyhuoneremontti Vantaa

”Kylppäriremppa hoitui hienosti! Laurin laskelmien mukaan kustannukset pitivät sen mitä lupasivat. Ja koko ajan tuntui, että tässä ollaan oikeasti tekemässä kunnollista ja meille kerrottiin, missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Koko ketju oli huippu ja prosessi kunnossa. Eli vahva suositus!”

– Jaana Huhta

Sisäremontti Espoo

”Kuttupuro Oy:stä saimme tarjouksen nopeasti, yhteydenotot ja esivalmistelut ennen olohuoneen remonttia hoidettiin tehokkaasti ja meitä kuunnellen. Vaikka itse remontin aloitusaikataulu venyi, remontti alkoi ajallaan ja muutenkin aikataulu piti. Remonttimiehillekin toiminnasta täysi kymppi. Suosittelen erittäin mielelläni Kuttupuroa.”

– Paula Hassel

Sisäremontti Espoo

”Kiitos, Lauri, ammattimaisesta ja loppuun asti hyvin vedetystä myyntiprosessista lattiaremontin yhteydessä. Itse remontti sujui myös sujuvasti ja täydellisesti budjetissa, eli voin kyllä suositella sekä Laurin että Kuttupuron palveluita kenelle vain kotiaan remontoivalle. :)”

– Susanna Vasara

Kylpyhuoneremontti vantaa

”Kylpyhuoneremontti onnistui odotusten mukaan ja remontti oli meille helppo. Itse ei tarvinnut tehdä muuta kuin valita laattavärit ja maksaa lasku. Suosittelen mielläni Kuttupuron palveluja remonttia tarvitseville.”

– Ismo Saarinen

Referenssikuvia

3000+
Tyytyväistä asiakasta Uudellamaalla