Sisustussuunnittelu pääkaupunkiseudulla – Kuttupurolta!

Sisustussuunnittelu pääkaupunkiseudulla Kuttupurolta. Meillä on pitkä kokemus ja jokainen projekti on meillä yhtä tärkeä. Tutustu referensseihimme täältä tai pyydä suoraan tarjousta!

sisustussuunnittelu pääkaupunkiseudulla

Sisustussuunnittelun aakkoset

Sisustusuunnittelijamme auttaa teitä tekemään yksilöllisiä ja aikaa kestäviä valintoja, jotka säilyttävät kotisi arvon.

Suunnittelijan avustuksella säästät aikaa antamalla ammattilaisen valita yhteensopivat värit ja materiaalit.
Hyvä suunnittelu tuottaa aina kauniin ja käytännöllisen kokonaisuuden.

Suunnitelmat:

Sisustussuunnittelu etenee osissa. Asiakkaalle esitellään ensin materiaalisuunnitelman luonnokset. Asiakas saa suunnitelmista kokonaiskäsityksen joista voi helposti hahmottaa kokonaiskuvan ja tyylin. Suunnittelu etenee kautta linjan vaihe vaiheelta luonnoksien kautta. Asiakkaan kanssa on paljon vuoropuhelua, suunnittelussa haetaan aina parhaat mahdolliset ratkaisut juuri kyseiseen projektiin.

Tilasuunnittelu:

Tilasuunnittelussa kolme tärkeintä sanaa on mitoitus. Mitoituksen suunnittelulla taataan paras mahdollinen toimivuus tilaan. Tila suunnitellaan kyseiseen käyttökohteeseen huomioiden käyttötarkoitus ja käyttäjät. Ellei tilasuunnittelua ole tehty oikein, edes kauniit pintamateriaalit tai kalusteet eivät pelasta tilojen käytettävyyttä.

Materiaalisuunnittelu:

Materiaalisuunnitelma pitää sisällään käytännössä kaikki pintamateriaalit, mitä rakennuksen seinien sisäpuolelle tulee – katon, seinät, lattian, laatat, listat, ovet, painikkeet, portaat, kiintokalusteet, vesikalusteet jne.

Suunniteltavasta kohteesta tehdään materiaalikartoitus, johon materiaalit on merkitty. Samasta kartasta löytyy myös mm. tuotteiden asennussuuntia, tehosteseinien paikkoja ja lattialaatoituksen kuviointia.

Kaikki materiaalit löytyvät yksityiskohtaisine tietoineen myös materiaalisuunnitelman tekstiosuudesta kuvineen ja hankintapaikkoineen.

Kalustesuunnittelu:

Nykyiset kalusteet mitataan ja kuvataan  suunnittelua varten. Kalustesuunnittelussa mitoitus on erittäin tärkeässä roolissa – kalusteiden on istuttava kokonaisuuteen ja niiden on oltava oikeita mitoitukseltaan myös käyttäjille. Huonekohtaisesta kalustesuunnitelmasta löytyy kaikkien kalusteiden tiedot – uusista kalusteista mittoineen, verhoilukankaineen, värityksineen ja hankintapaikkoineen. Kalusteet tuo kodikkuutta ja jatkuvuutta – vanhakin kaluste voi saada aivan uuden käyttötarkoituksen tai ilmeen uusitussa kodissa.

Tekstiilisuunnittelu:

Tekstiilit pitävät sisällään matot, päiväpeitteet, verhot, sisustustyynyt, Tekstiileillä viimeistellään asiakkaan toivoma tyyli ja ilme.